Nafta Doorslijpschijven online bestellen

 NAFTA Sloopschijf 356 x 4,0mm
Harde motordoorslijpschijf voor metaal, ijzer en staal.

NAFTA wordt  TORO-pro.
Zelfde schijf, eigen materiaal en productie combinatie, alleen naamswijziging.

Speciaal voor de kassensloop, kasbuizen sloop en zware toepassingen.
Vanaf begin september weer op voorraad.

NA777888-10 – 10 stuks – per st. € 21,90
NA777888-20 – 20 stuks – per st. € 18,90
NA777888-50 – 50 stuks – per st. € 14,90
NA777888-100 – 100 stuks – per st. € 12,90

sloopschijf

Nafta Doorslijpschijven

Over de Nafta Doorslijpschijven

Woerden-Sales laat werkt met één van de grootste en meest moderne slijpschijven fabrieken. In deze Europese fabriek laten we deze sloopschijven onder ons private label NAFTA maken.

We werken met topkwaliteit grondstoffen, om een snelle afname van materiaal te garanderen. We persen met hogedruk de schijven compact, 1kg per schijf, voor een lange standtijd. Door eigen inlage, centerringen en een gecontroleerd bakproces in continue-ovens zorgen we voor veiligheid en stabiele schijven.

 Daarnaast wordt van iedere productie batch een aantal test procedures doorlopen om tijdens en na productie de kwaliteit te testen.Er wordt ook een test gedaan waarin we net zo lang de toeren (r.p.m.) opvoeren totdat de schijf klapt om onze eigen veiligheidsmarge te controleren.

 De doorslijpschijf is in samenwerking met enkele van de grootste kassenslopers ontwikkeld.

Vroeger leverde Woerden Sales ook (na eigen ontwikkeling) de Westlandschijf. Daarna is dit kwaliteitsproduct verder doorontwikkeld maar nu onder eigen label. Onze Nafta 354×4,0mm doorslijpschijf, nu Sloopschijf genoemd, is de vervanger van de oude Westlandschijf. Doordat we er een heel verkoop-en wederverkoop kanaal tussenuit laten is onze prijs bijna de helft van die van de Westlandschijf.

Naast dat de Nafta Sloopschijf erg geschikt is voor (kassen)buizen kunnen ook alle voorkomende doorslijp werkzaamheden er mee worden uitgevoerd. Wel adviseren we een zware motordoorslijpmachine te gebruiken, de schijf moet goed op toeren blijven onder behoorlijke druk.

 Rechtstreeks bestellen is mogelijk in de webshop. (scroll naar boven)

 Levering uit voorraad Enschede.

Vragen over Nafta Doorslijpschijven?