Over Ons

Over Woerden-Sales

In 2005 is Woerden-Sales gestart en al na een paar jaar leverden we al aan vrijwel alle grote trailerfabrikanten in West-Europa een kwaliteits-assortiment ‘standaard’ smeedstalen onderdelen. Deze voor Woerden-Sales speciaal gefabriceerde onderdelen laten we maken in India, China en Pakistan.

Door het slim combineren van ladingen van diverse onderdelen kunnen we volle containers laten produceren wat een lage inkoop garandeert. Daarnaast werken we efficiënt met lage overheadkosten en zijn daardoor voor iedere trailer producent een interessante leverancier. 

Drijvende kracht achter Woerden-Sales is oprichter, eigenaar en directeur Gerard Woerdenbag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de technische groothandel bouwt hij Woerden-Sales verder uit. Dit doet hij vanaf de basis die er nu ligt: binnen de nichemarkt van de truck trailer onderdelen is Woerden-Sales als klein bedrijf een bekende naam.

Woerden-Sales gelooft in lokale betrokkenheid, ontwikkeling, recht en gerechtigheid:

A- We zijn betrokken bij een project dat kansarme meisjes in Ghana een opleiding geeft en vak leert zodat ze zelfstandig verder kunnen. Project: Western Girls Training Center met lokale leiding.

B- We steunen de onderdrukte Christelijke minderheid in de regio Pakistan in ontwikkeling van eigen kleine ondernemingen.

C- We steunen een lokale Christelijke organisatie die zich inzet voor steun en ontwikkeling van die minderheid.

D- We zijn LIFE partner van de 4e Musketier, een mannenbeweging die zich wereldwijd inzet voor “Recht & Gerechtigheid.
Hierin zijn Compassion en Opendoors organisaties die de aandacht krijgen en motiveren mannen om vanuit betrokkenheid hun positie en verantwoordelijkheid in samenleving en kerk weer innemen. 

E- Via Biogas Pakistan streven we naar het opzetten van grote biogas projecten. Doelen: minder milieuvervuiling, hergebruik van afval stromen, hernieuwbare energie en nieuwe banen.

 

Vraag over ons bedrijf?