Over Woerden Sales

In 2005 is Woerden-Sales gestart en al na een paar jaar leverden we al aan vrijwel alle grote trailerfabrikanten in West-Europa een kwaliteits-assortiment ‘standaard’ smeedstalen onderdelen. Deze voor Woerden-Sales speciaal gefabriceerde onderdelen laten we maken in India, China en Pakistan.

Door het slim combineren van ladingen van diverse onderdelen kunnen we volle containers laten produceren wat een lage inkoop garandeert. Daarnaast werken we efficiënt met lage overheadkosten en zijn daardoor voor iedere trailer producent een interessante leverancier.

Drijvende kracht achter Woerden-Sales is oprichter, eigenaar en directeur Gerard Woerdenbag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de technische groothandel bouwt hij Woerden-Sales verder uit. Dit doet hij vanaf de basis die er nu ligt: binnen de nichemarkt van de truck/ trailer en transport industrie onderdelen is Woerden-Sales als klein bedrijf een bekende naam.

Woerden-Sales gelooft in lokale betrokkenheid, ontwikkeling, recht en gerechtigheid:

CvP

Stichting Christen voor Pakistan

Stichting Christen voor Pakistan zet zich in voor de kansarme minderheid in Pakistan. We steunen door samen te werken met de kerken. Hierdoor bereiken we zowel mannen als vrouwen en kinderen. Voor tieners hebben we ICT lessen over computergebruik. In arme wijken steunen we “basis schooltjes” zodat ook deze kinderen veilig leren lezen, schrijven en rekenen. Voor lokale gemeenschappen verzorgen we drinkwater projecten. Gedurende rampen (bv. Covid-19) steunen we direct mensen met eerste levensbehoefte. Daar waar juridische misstanden zijn steunen we advocaten om op te kunnen staan voor de slachtoffers. Motto: Recht en gerechtigheid, steun voor de allerarmsten.

woerdenenterprise

Woerden enterprise

We steunen de onderdrukte Christelijke minderheid in de regio Pakistan in ontwikkeling van eigen kleine ondernemingen.

cfpm

Christ For Pakistan Ministries

We steunen een lokale Christelijke organisatie die zich inzet voor steun en ontwikkeling van die minderheid.

partner-4emusketier

Partner van de 4e Musketier

We zijn LIFE partner van de 4e Musketier, een mannenbeweging die zich wereldwijd inzet voor “Recht & Gerechtigheid. Hierin zijn Compassion en Opendoors organisaties die de aandacht krijgen. De 4e musketier motiveert mannen om vanuit betrokkenheid hun positie en verantwoordelijkheid in samenleving en kerk weer in te nemen.

biogas

Biogas Pakistan

Via Biogas Pakistan streven we naar het opzetten van grote biogas projecten in Pakistan-Lahore. Doelen: minder milieuvervuiling, hergebruik van afval stromen, hernieuwbare energie en nieuwe banen.

Winkelwagen
Scroll naar boven