Toro-pro doorslijpschijf / sloopschijf

Dé harde motordoorslijpschijf voor metaal, ijzer en staal.

Woerden-Sales werkt met één van de grootste en meest moderne slijpschijven fabrieken. In deze Europese fabriek laten we deze sloopschijven van Toro-pro maken.

We werken met topkwaliteit grondstoffen, om een snelle afname van materiaal te garanderen. We persen met hogedruk de schijven compact, 1kg per schijf, voor een lange standtijd. Door eigen inlage, centerringen en een gecontroleerd bakproces in continue-ovens zorgen we voor veiligheid en stabiele schijven. Eén van de belangrijkste redenen om in Europa te produceren is de veiligheid/kwaliteit.

Daarnaast wordt van iedere productie batch een aantal test procedures doorlopen om tijdens en na productie de kwaliteit te testen. Er wordt ook een test gedaan waarin we net zo lang de toeren (r.p.m.) opvoeren totdat de schijf klapt om onze eigen veiligheidsmarge te controleren. De doorslijpschijf is in samenwerking met enkele van de grootste kassenslopers ontwikkeld en wordt door het merendeel van de kassenslopers gebruikt.

10
€ 19.90
20
€ 16.90
50
€ 13.90
100
€ 10.90
Bestellen

Stuur voor grotere aantallen een email met uw aanvraag. Wij maken u dan een persoonlijke aanbieding.

Meer informatie

Vroeger leverde Woerden Sales ook (na eigen ontwikkeling) de Westlandschijf.
Daarna is dit kwaliteitsproduct verder doorontwikkeld. Onze Toro-pro 354×4,0mm Sloopschijf, is de vervanger van de oude Westlandschijf. Doordat we er een heel verkoop-en wederverkoop kanaal tussenuit laten is onze prijs bijna de helft van die van de Westlandschijf. We zijn begin 2022 qua naam overgegaan naar TORO pro. 354mm. Zelfde fabriek, zelfde samenstelling en kwaliteit.

Naast dat de TORO pro Sloopschijf erg geschikt is voor (kassen)buizen kunnen ook alle voorkomende doorslijp werkzaamheden er mee worden uitgevoerd. Wel adviseren we een zware motordoorslijpmachine te gebruiken, de schijf moet goed op toeren

blijven onder behoorlijke druk. Rechtstreeks bestellen is mogelijk in de webshop. (scroll naar boven)

Levering uit voorraad Enschede.

Nafta-doorsplijpschijf-toro
Winkelwagen
Scroll naar boven